Mijn naam is Bianca Odding, huidverzorgingsspecialist bij Obibio's Beauty Rotterdam.

Na het behalen van mijn vakdiploma's huidverzorging, Voortgezette opleiding nieuwe stijl en CIDESCO International, ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest bij huidverzorgingsinstituut Mirabelle in Rotterdam. Daar heb ik een zeer ruime werkervaring opgedaan!

In februari 2013 ben ik van start gegaan met Obibio's Beauty, een professionele en sfeervolle salon aan huis in Rotterdam-Hillegersberg.

Meer dan alleen een goed gevoel.
Met mijn werkzaamheden bij Obibio's Beauty heb ik als doel het geven van een goed gevoel. Dit goede gevoel probeer ik te halen uit het geven van verzorgende en ontspannende behandelingen, maar ook uit het geven van een eerlijk en oprecht advies in huidverzorging. Binnen de huidverzorging is een groot aantal fabels, maar evengoed een groot aantal feiten. Juist op de feiten richt ik mijn aandacht, waardoor ik mijn klanten eerlijk kan adviseren.

Dermatologie.
Na de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialistes heb ik mijn aandacht meer gericht op de dermatologische huidverzorging. Dermatologische huidverzorging houdt in dat producten ingrediënten bevatten die in de dermatologie bekend staan als bewezen werkzaam. Dus geen potten met gouden deksels en rijk geurende crèmes, maar producten met pompjes of in tubes zonder parfum of alcohol en die echt iets kunnen betekenen voor de huid.

Bij Obibio's Beauty dus geen agressieve verkooppraatjes, maar een eerlijk advies in huidverzorging.