Obibio's Beauty heeft in Dermaviduals een huidverzorgingslijn gevonden die past bij haar visie en filosofie, namelijk een eerlijke en effectieve manier van huidverzorging met een dermatologische onderbouwing.

Dermaviduals staat voor doeltreffende custom-made huidverzorging, zowel voor in de salon als voor thuisgebruik. Geen kant-en-klare produkten maar gemaakt en aangepast naar de behoefte van de huid.

Dermaviduals heeft de Corneo-therapie ontwikkeld. Deze therapie richt zich op het herstellen van de huidbarrière. Onze buitenste huidlaag, het stratum corneum, vormt een barrière tussen ons lichaam en de buitenwereld, de huidbarrière. De huidbarrière biedt bescherming tegen vochtverlies van binnenuit en het binnendringen van schadelijke stoffen van buitenaf.

Bij de Corneo-therapie wordt ervan uitgegaan dat wanneer de huidbarrière niet in balans is deze ons niet voldoende zal beschermen met huidproblemen als gevolg, zoals een droge, gevoelige of ontstoken huid.

De filosofie van de Corneo-therapie is dan ook: eerst de huidbarrière herstellen waarna de huid zichzelf zal herstellen en huidproblemen zullen verminderen of zelfs zullen verdwijnen.

Dermaviduals producten zijn vrij van:
- parfum
- huiduitdrogende alcoholen
- emulgatoren
- minerale oliën
- siliconen
- kleurstoffen
- dierlijke ingrediënten

Dermaviduals is dierproefvrij en producten zijn milieuvriendelijk verpakt.

Dermaviduals: Where science meets beauty!